Шэф-повар Марына Бандаровіч прапануе пакаштаваць беларускія пянькі "Смачныя" з вельмі незвычайным напаўненнем - ягадна-мясным. У склад уваходзіць курыца, парэчка, груша. І запраўляецца журавінавым соўсам. Неверагодна смачная і хуткая страва парадуе як дамачадцаў, так і гасцей.
Калі ў вас ёсць якія-небудзь іншыя ягады, то смела можаце іх дадаваць па жаданні ў начынне - ад гэтага будзе толькі смачней, адзначае шэф-повар. І прыемнага вам апетыту!
Глядзіце таксама:
- Маркоўны крэто ад шэф-повара Кірыла Бельскага – відэа
- Груша па-радзівілаўскі ад повара Вячаслава Кошура - відэа
- Як прыгатаваць легендарны дэсерт "Паўлава"
- Гатуем з шэфам: мус з маскарпонэ і клубніцамі - просты і смачны дэсерт