Па дадзеных НАН Беларусі рэспубліка знаходзіцца ў зоне рызыкоўнага земляробства. Як паўплывае на будучы ўраджай халодная, зацяжная вясна і анамальна спякотнае лета? Што будзе з цэнамі на прадукты харчавання, і як захаваць экспартны патэнцыял?
Удзельнікі прэс-канферэнцыі:
намеснік міністра сельскай гаспадаркі і харчавання Рэспублікі Беларусь Аляксей Багданаў;
намеснік генеральнага дырэктара па стандартызацыі і якасці прадуктаў харчавання РУП "Навукова-практычны цэнтр НАН Беларусі па харчаванні" Алена Маргунова;
прадстаўнікі Міністэрства антыманапольнага рэгулявання і гандлю Рэспублікі Беларусь.