Чарговы тыдзень нацыянальнай кухні ў Мінску: селядзец, халаднік і пызы

© Sputnik / Елена Чепинога / Перайсці ў медыябанкСелядзец для гурманаў
Селядзец для гурманаў - Sputnik Беларусь
Падпісацца на
НовостиTelegram
Поўны "набор" нацыянальных страў абыйдзецца мінчанам і гасцям сталіцы ў 225 тысяч рублеў.

МІНСК, 23 чэрвеня — Sputnik. Чарговы тыдзень беларускай нацыянальнай кухні пройдзе ў рэстаранах і кавярнях Мінска з 27 чэрвеня па 3 ліпеня, паведамілі Sputnik у Галоўным упраўленні спажывецкага рынку Мінгарвыканкама.

Гэта будзе дзесятае па ліку мерапрыемства ў сталіцы, удзел у ім возьмуць больш за 100 аб'ектаў грамадскага харчавання ў кожным адміністрацыйным раёне горада.

Паводле дадзеных упраўлення, наведвальнікам будуць прапанаваны пяць страў нацыянальнай кухні:

  • закуска з селядца з бульбай — 45 тысяч рублеў
  • агурочны халаднік — 25 тысяч рублеў
  • пызы з мясам — 65 тысяч рублеў
  • клёцкі па-вясковаму — 70 тысяч рублеў
  • мядова-бярозавы напой — 20 тысяч рублеў

Ва ўпраўленні распавялі, што ўсе стравы будуць прыгатаваныя па адзінай рэцэптуры і тэхналогіі, а таксама прапаноўвацца наведвальнікам па аднолькавым кошце незалежна ад класа і тыпу аб'екта харчавання.

Стужка навiн
0