Мінулай ноччу юных мінчан навучылі прамудрасцям мексіканскай кухні — чатырохгадовыя хлопцы змешвалі начыння для така, вывучалі, чым бурыта адрозніваецца ад фахитас і, галоўнае, дэгуставалі.
Майстар-клас кулінарнага блогера Арыны Лісецкай прайшоў у рамках "Рэстараннай ночы з "Баржомі": кулінары-аматары зладзілі для мінчан "познюю вячэру" з сотняў страў. А тыя, хто больш не адчуваў у сабе сіл спажываць і жадаў ствараць і дзеяць, адпраўляліся на кулінарныя майстар-класы і адпраўлялі туды сваіх дзяцей.
"Мая старэйшая дачка любіць брокалі і курыцу, так што не кажаце мне, што дзеці гэтага не ядуць. Гэтыя прадукты могуць быць вельмі смачнымі, галоўнае — навучыцца іх гатаваць", — запэўніла Лісецкая, падрыхтоўваючы ўсё неабходнае для майстар-класа.
Бацькі прадчувалі, як пасля гэтага вечара іх дзеці стануць асамі кулінарыі, дзеці прадчувалі весялосць, а Лісецкая папярэджвала — ня трэба прывіваць дзецям любоў да гатавання, трэба прывіваць ім густ. Як прывабіць дзіця на кухню і як развіць у яго густ да добрай ежы, глядзіце ў відэасюжэце Sputnik.