Як перадае Sputnik Грузія, для прыгатавання хлеба з прыправамі неабходны адзін кілаграм мукі, 0,6 літра вады, 20 грамаў солі, 15-20 грамаў дрожджаў, 5-10 грамаў цукру, 5-10 грамаў расліннага алею.
Прыправы ў залежнасці ад выгляду хлеба: 15-20 грамаў аджыкі, тры долькі цёртага часнаку, 100 грамаў дробна нарэзанага грэцкага арэха, 15-20 грамаў "орегано" (мацярдушка звычайная).
У міску з мукой дадайце адпаведныя прыправы: соль, цукар, дрожджы, і з дапамогай цёплай вады замесіце мяккае цеста. Затым аднастайнае цеста апрацуйце раслінным алеем, накрыйце і пакладзіце ў цёплае месца.
Праз 20-30 хвілін, калі цеста паднімецца, падзеліце яго на некалькі частак, надайце жаданую форму і выпякайце пры тэмпературы 180 градусаў на працягу 20-25 хвілін.
Паводле інфармацыі агенцтва, смак у гэтага хлеба проста цудоўны.