Кожны паважаючы сябе мужчына павінен умець арыгінальна прыгатаваць "пюштэк" ці курыцу ў цесце, каб жанчыны любілі яго яшчэ больш, перакананы спецыяліст па армянскай кухні Аляксандр Мілкумаў.
Сваім фірмовым рэцэптам суразмоўца падзяліўся з вядучымі радыё Sputnik Беларусь Вячаславам Шарапавым і Аляксандрам Крывашэевым.
Для прыгатавання курыцы ў цесце па рэцэпце Аляксандра Мілкумава вам спатрэбіцца цеста для пельменяў і цэлая курыца, з якой патрэбна выдаліць усе косткі, акрамя крылцаў і ножак, а таксама аджыка альбо востры соўс, парэзаныя кольцамі памідоры і лук, пятрушка і кінза па гусце. Страва запякаецца ў духоўцы на працягу 40 хвілін да атрымання ружовай скарыначкі.
Спецыяліст перакананы, што прадстаўніцам прыгожага полу страва абавязкова прыйдзецца па душы, асабліва калі паднесці яе разам з песняй.
Поўную версію арыгінальнага рэцэпту ад сапраўднага армяніна Аляксандра Мілкумава слухайце на радыё Sputnik Беларусь.