Вядома, што пчолы ў дождж лятаць не могуць. Калі лета не занадта радуе сонечнымі днямі і рэгулярна ідуць дажджы і навальніцы, наколькі моцна гэта ўплывае на пчол, сабраную імі колькасць мёду і ў выніку на кошт салодкага прадукту?
На якія хітрыкі часам ідуць прадаўцы ў шкоду якасці прадукту, і як адрозніць натуральны мёд ад мёду з цукрам і кіпячонага? Ці ёсць розніца ў якасці мёду, прадстаўленага на паліцах крам і на спецыялізаваных выставах?
Не сакрэт, што пчалярства патрабуе асаблівых навыкаў і ўменняў, вялікай колькасці часу і, безумоўна, спецыяльнага абсталявання і інструментаў. Што трэба ведаць пачынаючым пчалярам, выбірае сучасная моладзь гэта занятак, альбо гэта захапленне для старэйшага пакалення?
Трансляцыю гутаркі з гендырэктарам кампаніі "Цар-мёд" Юрыем Радзьковым глядзіце на відэа.