https://bel.sputnik.by/20190831/Grusha-pa-radzvlask-ad-povara-Vyachaslava-Koshura---vdea-1042534198.html
Груша па-радзівілаўскі ад повара Вячаслава Кошура - відэа
Груша па-радзівілаўскі ад повара Вячаслава Кошура - відэа
Sputnik Беларусь
Стравы з грушы могуць быць як вельмі простымі, так і складанымі элементамі высокай кухні. Як сумясціць прастату і густ - глядзіце на Sputnik. 31.08.2019, Sputnik Беларусь
2019-08-31T16:38+0300
2019-08-31T16:38+0300
2022-04-14T15:50+0300
класічная кухня: што елі і чым частавалі знакамітыя беларусы
мультымедыя
відэа
радзівілы
беларусь
кухня
https://cdnn11.img.sputnik.by/img/104249/76/1042497639_10:0:1920:1080_1920x0_80_0_0_cedcf994d1e8e7da89ff2b3c1f6bfb94.jpg
Груша па-радзівілаўскі... Таямніцы кухні манархаў часта былі менавіта ў майстэрстве повара, а не ў нейкіх вытанчаных прадуктах. Браліся абсалютна простыя кампаненты, а ўжо дасведчаныя работнікі варажылі над імі - і атрымліваўся шэдэўр. Менавіта так і адбылося з грушай! Гэты дэсерт дайшоў і да нашых дзён і карыстаецца папулярнасцю.У чым жа яго чараўніцтва? У мёду і спецыях! І выграванні. У працэсе з'яўляецца непаўторны водар і густ. Падаецца з марозівам і, магчыма, садавінай у асартыменце. Але каралева на талерцы - рэзкая, пяшчотна і духмяная груша!Чытайце таксама:
беларусь
Sputnik Беларусь
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2019
Sputnik Беларусь
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
Навіны
ru_BY
Sputnik Беларусь
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
Груша По-Радзивилловски от повара Вячеслава Кошура
Sputnik Беларусь
Груша По-Радзивилловски от повара Вячеслава Кошура
2019-08-31T16:38+0300
true
PT1M00S
https://cdnn11.img.sputnik.by/img/104249/76/1042497639_108:0:1826:1080_1920x0_80_0_0_5d0a28d047e62ae87eccab0034936566.jpgSputnik Беларусь
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
класічная кухня: што елі і чым частавалі знакамітыя беларусы, мультымедыя, радзівілы, беларусь, кухня
класічная кухня: што елі і чым частавалі знакамітыя беларусы, мультымедыя, радзівілы, беларусь, кухня
Груша па-радзівілаўскі ад повара Вячаслава Кошура - відэа
16:38 31.08.2019 (абноўлена: 15:50 14.04.2022) Стравы з грушы могуць быць як вельмі простымі, так і складанымі элементамі высокай кухні. Як сумясціць прастату і густ - глядзіце на Sputnik.
Груша па-радзівілаўскі... Таямніцы кухні манархаў часта былі менавіта ў майстэрстве повара, а не ў нейкіх вытанчаных прадуктах. Браліся абсалютна простыя кампаненты, а ўжо дасведчаныя работнікі варажылі над імі - і атрымліваўся шэдэўр. Менавіта так і адбылося з грушай! Гэты дэсерт дайшоў і да нашых дзён і карыстаецца папулярнасцю.
У чым жа яго чараўніцтва? У мёду і спецыях! І выграванні. У працэсе з'яўляецца непаўторны водар і густ. Падаецца з марозівам і, магчыма, садавінай у асартыменце. Але каралева на талерцы - рэзкая, пяшчотна і духмяная груша!