Відэа

Маркоўны крэто ад шэф-повара Кірыла Бельскага – відэа

Як адрадзіць традыцыі беларускай кухні і прыгатаваць неверагодныя стравы з простых прадуктаў - глядзіце на Sputnik.

Што рабіць, калі патрабуецца прыгатаваць нешта лёгкае, пажыўнае і абавязкова карыснае? Рашэнне простае - моркву. Каралева колеру і вітамінаў, выдатна спалучаецца як з салодкімі, так і з мяснымі і рыбнымі стравамі.

Бярэм моркву, тонка рэжам, злучаем са злёгку абсмаленай курачкай, дадаем арэхі, спецыі, вострыя прыправы па гусце і выкладаем у форму. Зеляніна дазваляецца! Запраўка таксама мае месца быць, але тут можаце праявіць фантазію.

Стужка навiн
0
Спачатку новыяСпачатку старыя
loader
У эфіры
Заголовок открываемого материала
Міжнародны
InternationalEnglishАнглійскіMundoEspañolІспанскі
Еўропа
DeutschlandDeutschНямецкіFranceFrançaisФранцузскіΕλλάδαΕλληνικάГрэчаскіItaliaItalianoІтальянскіČeská republikaČeštinaЧэшскіPolskaPolskiПольскіСрбиjаСрпскиСербскіLatvijaLatviešuЛатышскіLietuvaLietuviųЛітоўскіMoldovaMoldoveneascăМалдаўскіБеларусьБеларускiБеларускі
Закаўказзе
ԱրմենիաՀայերենАрмянскіАҧсныАҧсышәалаАбхазскіХуссар ИрыстонИронауАсецінскіსაქართველოქართულიГрузінскіAzərbaycanАzərbaycancaАзербайджанскі
Бліжні Усход
Sputnik عربيArabicАрабскіTürkiyeTürkçeТурэцкіSputnik ایرانPersianФарсіSputnik افغانستانDariДары
Цэнтральная Азія
ҚазақстанҚазақ тіліКазахскіКыргызстанКыргызчаКіргізскіOʻzbekistonЎзбекчаУзбекскіТоҷикистонТоҷикӣТаджыкскі
Усходняя і Паўднёва-Усходняя Азія
Việt NamTiếng ViệtВ'етнамскі日本日本語Японскі俄罗斯卫星通讯社中文(简体)Кітайскі俄罗斯卫星通讯社中文(繁体)Кітайскі
Паўднёвая Амерыка
BrasilPortuguêsПартугальскі