Відэа

Бульба, фаршаваная селядцом з яблыкамі і рукалай ад шэф-повара – відэа

Беларуская кухня смачная і разнастайная, галоўнае - падключыць фантазію і добры настрой. Як зрабіць беларускія бочачкі з сюрпрызам - у відэа Spitnik.

Бульба па праве лічыцца каралём беларускай кухні. Успомнім фільм "Дзяўчаты", дзе галоўная гераіня цудоўна эмацыйна распавядала, што магчыма прыгатаваць з бульбы - смажаную, параную, пай... і гэтак далей. І сапраўды, бульба выдатны ва ўсіх яе відах: як першая страва, закуска, другое і нават дэсерт! Менавіта таму запечаны бульба, фаршаваны селядцом, яблыкамі і рукалай - вельмі незвычайная і смачная закуска. А з дапамогай шэф-повара Марыны Бандаровіч - яшчэ і абсалютна нескладаная ў прыгатаванні.

Глядзіце таксама:

  • Маркоўны крэто ад шэф-повара Кірыла Бельскага – відэа
  • Груша па-радзівілаўскі ад повара Вячаслава Кошура - відэа
Стужка навiн
0
Спачатку новыяСпачатку старыя
loader
У эфіры
Заголовок открываемого материала
Міжнародны
InternationalEnglishАнглійскіMundoEspañolІспанскі
Еўропа
DeutschlandDeutschНямецкіFranceFrançaisФранцузскіΕλλάδαΕλληνικάГрэчаскіItaliaItalianoІтальянскіČeská republikaČeštinaЧэшскіPolskaPolskiПольскіСрбиjаСрпскиСербскіLatvijaLatviešuЛатышскіLietuvaLietuviųЛітоўскіMoldovaMoldoveneascăМалдаўскіБеларусьБеларускiБеларускі
Закаўказзе
ԱրմենիաՀայերենАрмянскіАҧсныАҧсышәалаАбхазскіХуссар ИрыстонИронауАсецінскіსაქართველოქართულიГрузінскіAzərbaycanАzərbaycancaАзербайджанскі
Бліжні Усход
Sputnik عربيArabicАрабскіTürkiyeTürkçeТурэцкіSputnik ایرانPersianФарсіSputnik افغانستانDariДары
Цэнтральная Азія
ҚазақстанҚазақ тіліКазахскіКыргызстанКыргызчаКіргізскіOʻzbekistonЎзбекчаУзбекскіТоҷикистонТоҷикӣТаджыкскі
Усходняя і Паўднёва-Усходняя Азія
Việt NamTiếng ViệtВ'етнамскі日本日本語Японскі俄罗斯卫星通讯社中文(简体)Кітайскі俄罗斯卫星通讯社中文(繁体)Кітайскі
Паўднёвая Амерыка
BrasilPortuguêsПартугальскі