Відэа

Вы б такое з'елі? Як робяць каўбасу і сасіскі (відэа)

Многія вытворцы запэўніваюць у "натуральнасці" сваіх каўбас і сасісак, але ці так гэта? З чаго і як робяць каўбасу - у відэасюжэце.

Урачы часта папярэджваюць: перапрацаванае мяса - каўбасы, сасіскі - есці шкодна, а такія прадукты могуць часта прыводзіць нават да анкалагічных захворванняў. Больш за тое, Сусветная арганізацыя аховы здароўя (СААЗ) ад каўбасы і зусім заклікае адмаўляцца - так гэты прадукт можа быць небяспечны.

У той жа час, знаходзіцца мноства вытворцаў, якія заяўляюць: вырабляюць каўбасу і сасіскі з сапраўднага мяса, а ўсе размовы аб тым, што там "скура ды косткі" - выдумка і няпраўда. Адзін з такіх заводаў пусціў Sputnik да сябе на вытворчасць і паказаў, як на самой справе вырабляюць курыныя мясныя паўфабрыкаты.

Ці ёсць мяса ў каўбасе і наколькі там наогул натуральны склад? Глядзіце відэа вытворчасці гэтых далікатэсаў на Sputnik!

Стужка навiн
0
Спачатку новыяСпачатку старыя
loader
У эфіры
Заголовок открываемого материала
Міжнародны
InternationalEnglishАнглійскіMundoEspañolІспанскі
Еўропа
DeutschlandDeutschНямецкіFranceFrançaisФранцузскіΕλλάδαΕλληνικάГрэчаскіItaliaItalianoІтальянскіČeská republikaČeštinaЧэшскіPolskaPolskiПольскіСрбиjаСрпскиСербскіLatvijaLatviešuЛатышскіLietuvaLietuviųЛітоўскіMoldovaMoldoveneascăМалдаўскіБеларусьБеларускiБеларускі
Закаўказзе
АҧсныАҧсышәалаАбхазскіԱրմենիաՀայերենАрмянскіAzərbaycanАzərbaycancaАзербайджанскіХуссар ИрыстонИронауАсецінскіსაქართველოქართულიГрузінскі
Бліжні Усход
Sputnik عربيArabicАрабскіTürkiyeTürkçeТурэцкіSputnik ایرانPersianФарсіSputnik افغانستانDariДары
Цэнтральная Азія
ҚазақстанҚазақ тіліКазахскіКыргызстанКыргызчаКіргізскіOʻzbekistonЎзбекчаУзбекскіТоҷикистонТоҷикӣТаджыкскі
Усходняя і Паўднёва-Усходняя Азія
Việt NamTiếng ViệtВ'етнамскі日本日本語Японскі俄罗斯卫星通讯社中文(简体)Кітайскі俄罗斯卫星通讯社中文(繁体)Кітайскі
Паўднёвая Амерыка
BrasilPortuguêsПартугальскі