Радыё

Вугляводы не такія шкодныя, як пра іх прынята думаць - што кажуць урачы

"Правда тела". "Амнистия" углеводов
Вугляводы прынята вінаваціць і ў хваробах, і ў наборы вагі, але ці так гэта на самай справе? Калі хлеб карысны, а калі да яго варта ставіцца як да дэсерту? Чаму на сняданак можна з'есці бутэрброд, а на вячэру - лепш не трэба? І што з "хуткімі" кашамі і локшынай?
Ці рэальна на самай справе "вугляводная залежнасць"? Што адбудзецца, калі прыбраць вугляводы з рацыёну? Тлумачыць кандыдат медыцынскіх навук, старшы навуковы супрацоўнік аддзялення рэабілітацыйнай дыетатэрапіі Федэральнага даследчага цэнтра харчавання і біятэхналогіі Расіі Юлія Чахоніна.
02:20 Ці ёсць у нас залежнасць ад вугляводаў і як з гэтым жыць
03:20 Якімі бываюць вугляводы
04:12 "Хлеб - не самы высокакаларыйны прадукт"
05:40 Самыя карысныя і шкодныя прадукты з высокім утрыманнем вугляводаў
07:25 Што адбудзецца, калі ўвогуле прыбраць вугляводы
09:08 "Калі не хапае вугляводаў, уключаецца працэс іх сінтэзу з іншых крыніц"
12:50 Аптымальны рацыён на восень
14:03 Чаму на сняданак можна з'есці масіўны бутэрброд, а на вячэру - лепш не трэба
19:40 Хуткія кашы і локшына - шкодныя ці не?
Слухайце падкасты РІА Навіны.
Слухайце таксама:
Як паразіты і вірусы кіруюць паводзінамі сваіх гаспадароў
Што празявалі? Мяснікоў назваў галоўную небяспеку посткавіднага сіндрому
Праўда цела: веганства і яго наступствы
Стужка навiн
0
Спачатку новыяСпачатку старыя
loader
У эфіры
Заголовок открываемого материала