Груша па-радзівілаўскі... Таямніцы кухні манархаў часта былі менавіта ў майстэрстве повара, а не ў нейкіх вытанчаных прадуктах. Браліся абсалютна простыя кампаненты, а ўжо дасведчаныя работнікі варажылі над імі - і атрымліваўся шэдэўр. Менавіта так і адбылося з грушай! Гэты дэсерт дайшоў і да нашых дзён і карыстаецца папулярнасцю.
У чым жа яго чараўніцтва? У мёду і спецыях! І выграванні. У працэсе з'яўляецца непаўторны водар і густ. Падаецца з марозівам і, магчыма, садавінай у асартыменце. Але каралева на талерцы - рэзкая, пяшчотна і духмяная груша!
Чытайце таксама: