Урачы часта папярэджваюць: перапрацаванае мяса - каўбасы, сасіскі - есці шкодна, а такія прадукты могуць часта прыводзіць нават да анкалагічных захворванняў. Больш за тое, Сусветная арганізацыя аховы здароўя (СААЗ) ад каўбасы і зусім заклікае адмаўляцца - так гэты прадукт можа быць небяспечны.
У той жа час, знаходзіцца мноства вытворцаў, якія заяўляюць: вырабляюць каўбасу і сасіскі з сапраўднага мяса, а ўсе размовы аб тым, што там "скура ды косткі" - выдумка і няпраўда. Адзін з такіх заводаў пусціў Sputnik да сябе на вытворчасць і паказаў, як на самой справе вырабляюць курыныя мясныя паўфабрыкаты.
Ці ёсць мяса ў каўбасе і наколькі там наогул натуральны склад? Глядзіце відэа вытворчасці гэтых далікатэсаў на Sputnik!