"Ягад няма кіслей журавін" — кіслей, карысней і ярчэй. Кожны год фатографы адпраўляюцца на пінскія плантацыі за новымі кадрамі і не стамляюцца здымаць журавінавае моры. Глядзіце ў фотарэпартажы Sputnik свежыя кадры са збору журавін.
Разгядайце таксама:
У зялёных сетках — як вырошчваюць і збіраюць буякі на Палессі >>
© AFP 2024 / Sergei GAPONLove is... журавіны

1/13
© AFP 2024 / Sergei GAPON
Love is... журавіны

"Ягад няма кіслей журавін".
© Sputnik / Сергей Лескеть / Перайсці ў медыябанкЖуравіны вырошчваюць на прадпрыемстве "Палескія Журавіны".

Журавіны вырошчваюць на прадпрыемстве "Палескія Журавіны".
© Sputnik / Сергей Лескеть / Перайсці ў медыябанкТут збіраюць і сухія журавіны традыцыйным спосабам.

Тут збіраюць і сухія журавіны традыцыйным спосабам.
© Sputnik / Сергей Лескеть / Перайсці ў медыябанк"Палескія Журавіны" створаны на базе Пінскай журавінавай плантацыі.

"Палескія Журавіны" створаны на базе Пінскай журавінавай плантацыі.
© Sputnik / Сергей Лескеть / Перайсці ў медыябанкКожны год фатографы адпраўляюцца на пінскія плантацыі за новымі кадрамі і не стамляюцца здымаць журавінавае мора.

Кожны год фатографы адпраўляюцца на пінскія плантацыі за новымі кадрамі і не стамляюцца здымаць журавінавае мора.
© Sputnik / Сергей Лескеть / Перайсці ў медыябанкЖуравінавыя плантацыі перад зборам запаўняюць вадой.

Журавінавыя плантацыі перад зборам запаўняюць вадой.

Трактары абіваюць ягады з кусцікаў.

Затым іх сцягваюць бонамі.
© Sputnik / Сергей Лескеть / Перайсці ў медыябанкПінскі раён Брэсцкай вобласці - лідар па вырошчванні журавін у Беларусі.

Пінскі раён Брэсцкай вобласці - лідар па вырошчванні журавін у Беларусі.

Ягады загружаюць на транспарцёр.
© Sputnik / Сергей Лескеть / Перайсці ў медыябанкЗараз сезон збору журавін у самым разгары, яна ўжо з'явілася на рынках і сезонных кірмашах.

Зараз сезон збору журавін у самым разгары, яна ўжо з'явілася на рынках і сезонных кірмашах.
© Sputnik / Сергей Лескеть / Перайсці ў медыябанкЖуравіны - вельмі смачныя і карысныя. Змяшчюць натуральныя антыбіётыкі, прабіётыкі, антыаксіданты і проста неабходныя нам вясной і зімой.

Журавіны - вельмі смачныя і карысныя. Змяшчюць натуральныя антыбіётыкі, прабіётыкі, антыаксіданты і проста неабходныя нам вясной і зімой.