Тыдзень беларускай кухні распачаўся ў Мінску

© PixabayДранікі
Дранікі - Sputnik Беларусь
Мінчане і госці сталіцы змогуць пакаштаваць нацыянальныя стравы па агульным кошце ў любой установе харчавання.

МІНСК, 22 кас - Sputnik.  Тыдзень беларускай кухні праходзіць у Мінску з сённяшняга дня па 28 кастрычніка, паведамілі ў галоўным упраўленні спажывецкага рынку Мінгарвыканкама.

Тыднёвае свята нацыянальных страў праходзіць у беларускай сталіцы ўжо ў васемнаццаты раз. Цяпер у ім прымаюць удзел 66 аб’ектаў грамадскага харчавання.  Усе яны прытрымліваюцца агульнага прынцыпа – адзіная рэцэптура і адзіны кошт стравы незалежны ад класа ўстановы.

Мінчане і госці горада змогуць пакаштаваць пяць беларускіх страў – салата з курыцы з агароднінай і мядова-гарчычнай заправай, салянка шляхецкая, бужаніна з печанай агароднінай і смятанным соусам, калдуны з бульбы з мясам і смятанай, а таксама запечаны яблык з тварожнымі блінамі.

Чытайце таксама:

Стужка навiн
0
Спачатку новыяСпачатку старыя
loader
У эфіры
Заголовок открываемого материала
Міжнародны
InternationalEnglishАнглійскіMundoEspañolІспанскі
Еўропа
DeutschlandDeutschНямецкіFranceFrançaisФранцузскіΕλλάδαΕλληνικάГрэчаскіItaliaItalianoІтальянскіČeská republikaČeštinaЧэшскіPolskaPolskiПольскіСрбиjаСрпскиСербскіLatvijaLatviešuЛатышскіLietuvaLietuviųЛітоўскіMoldovaMoldoveneascăМалдаўскіБеларусьБеларускiБеларускі
Закаўказзе
АҧсныАҧсышәалаАбхазскіԱրմենիաՀայերենАрмянскіAzərbaycanАzərbaycancaАзербайджанскіХуссар ИрыстонИронауАсецінскіსაქართველოქართულიГрузінскі
Бліжні Усход
Sputnik عربيArabicАрабскіTürkiyeTürkçeТурэцкіSputnik ایرانPersianФарсіSputnik افغانستانDariДары
Цэнтральная Азія
ҚазақстанҚазақ тіліКазахскіКыргызстанКыргызчаКіргізскіOʻzbekistonЎзбекчаУзбекскіТоҷикистонТоҷикӣТаджыкскі
Усходняя і Паўднёва-Усходняя Азія
Việt NamTiếng ViệtВ'етнамскі日本日本語Японскі俄罗斯卫星通讯社中文(简体)Кітайскі俄罗斯卫星通讯社中文(繁体)Кітайскі
Паўднёвая Амерыка
BrasilPortuguêsПартугальскі