Для прыгатавання гэтай папулярнай прысмакі вам спатрэбяцца наступныя інгрэдыенты:
- Бялок
- Цукар
- Крухмал
- Цукровая пудра
- Пюрэ маракуйя
- Вяршкі
- Свежыя ягады
Рыхтуем бізэ так: бялок узбіваем з цукрам і крухмалам, адсаджваем і сушым кошыки у духоўцы хвілін 30-40 пры 85 градусах. Першы пласт - спіраллю, а другі, нібы робячы борцік. Робім некалькі штук на невялікай адлегласці адзін ад аднаго, паколькі падчас сушкі яны трохі павялічацца ў памеры.
Затым робім крэм на аснове вяршкоў і пюрэ маракуйя. Вяршкі ўзбіваем з ваніллю, цукровай пудрай і фруктовым пюрэ. Усё гэта ўзбіваем.
На безэ выкладваем сметанковы крэм і ўпрыгожваем свежай ягадай.
Чытайце таксама:
- Для сапраўдных ласуноў: беларускія народныя стравы з ягад
- Слівавы ласунак у падарунак: гатуем беларускія дэсерты
- Сунічная пара на парозе, або Як гатаваць народныя беларускія дэсерты