Усё баіцца часу, а час баіцца "Прадэкспа" – так было яшчэ некалькі гадоў таму, калі на выставе можна было ўбачыць і "калабка" з каўбасы, і любога невядомага звярка з зусім нечаканых прадуктаў.
Зараз у пошуку пацешнага кадра па "рамонку" трэба хадзіць з рызыкай вопытнага грыбніка – а можа пашанцуе. І нам пашанцавала. На самым ніжнім ярусе праходзіў конкурс кандытараў, дзе палёт фантазіі абмяжоўваўся толькі колькасцю мукі і цукру.
>>> Хочаце яшчэ больш актуальных і цікавых навін – падпісвайцеся на Telegram-канал Sputnik Беларусь
Таксама на Sputnik:
Пад стук лыжак: у Мінску адкрылі выставу "Прадэкспа" – відэа
"Прадэкспа-2017": месца, дзе на ежу не толькі глядзяць, але і каштуюць