Беларуская кухня - гэта не толькі дранікі ды мачанка. Нашы продкі гатавалі вялікую колькасць смачных страў з таго, што літаральна знаходзілася пад нагамі. Дзьмухаўцы, лебяда і капуцыны - вось толькі няпоўны спіс інгрыдыентаў для аматараў пакаштаваць сапраўды смачныя стравы. Sputnik разам з этнографам Ларысай Мятлеўскай прапануе акунуцца ў цудоўны свет нацыянальнай кухні.

Прываротнае зелле з дзьмухаўцоў - Sputnik Беларусь
Матэрыялаў
За перыяд
яшчэ 20 матэрыялаў
  • За тыдзень
  • За месяц
  • За год
  • За ўвесь час
Стужка навiн
0
Спачатку новыяСпачатку старыя
loader
У эфіры
Заголовок открываемого материала
Міжнародны
InternationalEnglishАнглійскіMundoEspañolІспанскі
Еўропа
DeutschlandDeutschНямецкіFranceFrançaisФранцузскіΕλλάδαΕλληνικάГрэчаскіItaliaItalianoІтальянскіČeská republikaČeštinaЧэшскіPolskaPolskiПольскіСрбиjаСрпскиСербскіLatvijaLatviešuЛатышскіLietuvaLietuviųЛітоўскіMoldovaMoldoveneascăМалдаўскіБеларусьБеларускiБеларускі
Закаўказзе
ԱրմենիաՀայերենАрмянскіАҧсныАҧсышәалаАбхазскіХуссар ИрыстонИронауАсецінскіსაქართველოქართულიГрузінскіAzərbaycanАzərbaycancaАзербайджанскі
Бліжні Усход
Sputnik عربيArabicАрабскіTürkiyeTürkçeТурэцкіSputnik ایرانPersianФарсіSputnik افغانستانDariДары
Цэнтральная Азія
ҚазақстанҚазақ тіліКазахскіКыргызстанКыргызчаКіргізскіOʻzbekistonЎзбекчаУзбекскіТоҷикистонТоҷикӣТаджыкскі
Усходняя і Паўднёва-Усходняя Азія
Việt NamTiếng ViệtВ'етнамскі日本日本語Японскі俄罗斯卫星通讯社中文(简体)Кітайскі俄罗斯卫星通讯社中文(繁体)Кітайскі
Паўднёвая Амерыка
BrasilPortuguêsПартугальскі