Беларуская кухня - гэта не толькі дранікі ды мачанка. Нашы продкі гатавалі вялікую колькасць смачных страў з таго, што літаральна знаходзілася пад нагамі. Дзьмухаўцы, лебяда і капуцыны - вось толькі няпоўны спіс інгрыдыентаў для аматараў пакаштаваць сапраўды смачныя стравы. Sputnik разам з этнографам Ларысай Мятлеўскай прапануе акунуцца ў цудоўны свет нацыянальнай кухні.
![Прываротнае зелле з дзьмухаўцоў Прываротнае зелле з дзьмухаўцоў - Sputnik Беларусь](https://cdnn11.img.sputnik.by/img/103532/44/1035324445_3:0:1418:800_600x0_80_0_0_4356f53ccadcabd40c1fd3dd32502c26.jpg)
Матэрыялаў
За перыяд
яшчэ 20 матэрыялаў