Беларуская кухня - гэта не толькі дранікі ды мачанка. Нашы продкі гатавалі вялікую колькасць смачных страў з таго, што літаральна знаходзілася пад нагамі. Дзьмухаўцы, лебяда і капуцыны - вось толькі няпоўны спіс інгрыдыентаў для аматараў пакаштаваць сапраўды смачныя стравы. Sputnik разам з этнографам Ларысай Мятлеўскай прапануе акунуцца ў цудоўны свет нацыянальнай кухні.

Прываротнае зелле з дзьмухаўцоў - Sputnik Беларусь
Матэрыялаў
За перыяд
яшчэ 20 матэрыялаў
  • За тыдзень
  • За месяц
  • За год
  • За ўвесь час
Стужка навiн
0